Att leda partivänner

Nästa start: 2019-01-14

Distanskursen riktar sig till dig i S i Väst som är vald ledare för Socialdemokraterna i kommun, region. Kursen vänder sig till dig som vill utvecklas och stärkas i din roll som ledare i socialdemokraterna.

Grundläggande ledarskap L1A

Nästa start: 2018-10-15

Distanskursen i Grundläggande ledarskap riktar sig till dig från S i Väst som är förtroendevald ledamot eller ersättare för Socialdemokraterna i kommun och region. Kursen vänder sig till dig som vill utvecklas och stärkas i din roll som förtroendevald ledamot eller ersättare.

Kvinnlig Ledarutbildning – Ledarutveckling

Nästa start: 2018-02-02

Kvinnlig Ledarutbildning – Ledarutveckling Utbildningen vänder sig till förtroendevalda kvinnor inom LO-familjen.

Utbildning BAM-handledare

Nästa start: 2018-03-26

Kursen är riktad till dig som idag håller i, eller i framtiden vill hålla i arbetsmiljöutbildningen BAM (Bättre ArbetsMiljö).

VISO - vidareutbildning för skyddsombud kortkurs

Nästa start: 2018-04-16

Utbildningen vänder sig till deltagare från LO Västsveriges verksamhetsområde, det vill säga Västra Götaland och Halland. Detta är en vidareutbildning som erbjuds till dig som har genomfört BAM. Kursen är en fördjupning i arbetsmiljölagen, arbetsmiljöförordningen och det systematiska arbetsmiljöarbetet.  

VISO - vidareutbildning för skyddsombud på distans

Nästa start: 2018-08-06

Utbildningen vänder sig till deltagare från LO Västsveriges verksamhetsområde, Västra Götaland och Halland.  

Att skriva politiskt

Nästa start: 2018-01-15

Vill du bli bättre på att skriva debattartiklar, krönikor, inlägg i sociala medier eller andra typer av texter? Vill du skriva så att dina texter blir lästa och delade? Är du fackligt eller politiskt engagerad? Då kan detta mycket väl vara kursen för dig.  

Förtryck i hederns namn

Nästa start: 2018-01-08

Arbetarrörelsens folkhögskola i Göteborg och Viskadalen arrangerar tillsammans med föreningen Varken hora eller kuvad (VHEK) en distanskurs om hedersförtryck. Fler än 100.000 barn och ungdomar i Sverige växer upp under hedersnormers begränsningar och förtryck. Dessvärre har samhället många gånger saknat relevant kunskap för att förstå signalerna och kunna agera mot hedersförtrycket. Det är därför viktigt…

Jämlikhetsakademin seminarier

Nästa start: 2018-03-23

Arbetarrörelsens Folkhögskola i Göteborg och Viskadalen ger tillsammans med arbetarrörelsen i Västsverige en unik distanskurs och föreläsningsserie om jämställdhet. Vi erbjuder nu möjligheten att under hösten 2017 möta framstående föreläsare och att diskutera jämlikhet i Sverige och Globalt. (För information om distanskursen Jämlikhetsakademin, klicka här: http://a-folkhogskolorna.se/kurs/idepolitisk-kurs/ )

Jämlikhetsakademin

Nästa start: 2017-08-14

En idépolitisk kurs om arbetarrörelsens nya utmaningar. (För information om seminarieserien Jämlikhetsakademin, klicka här: http://a-folkhogskolorna.se/kurs/jamlikhetsakademin-seminarier/ )